Fide extra save szülés utáni egészségügyi betét 20 db
Fide extra save szülés utáni egészségügyi betét 20 db
13,1 Lei 
11,0 Lei
16

Fide extra save szülés utáni egészségügyi betét 20 db

Fide extra save szülés utáni egészségügyi betét 20 db
13,1 Lei 
11,0 Lei
Început: 22.04.2024   În limita stocului!
Discount 16
Economisire 2,1 Lei
Punct bonus: 0,2 Lei
Descriere
Szülés utáni napokban, valamint műtéti beavatkozás után maximális biztonságot nyújt. Extra hosszúságú , nagy nedvszívó képességű, pamutszerű (non woven) fedőréteggel. Nagy légáteresztő képességű, ragasztószalag nélkül.

A Carin egészségügyi betétek alkotóelemei és bőrrel érintkező felületei teljes mértékben klór és színezékmentesek, amely kiemelt védelmet nyújt az allergiás reakciók ellen (Antiallergic). A betét bőrrel érintkező felülete egy extra puha pamutréteg, amely a hatékony, gyors és nagy kapacitású nedvesség elvezetés eredményeként száraz és kiemelten kényelmes érzést biztosít. A minőségi és természetes pamut felület csökkenti a bőrirritáció kialakulását a rendszeres, napi használata során.

A Carin betétek belsejében elhelyezkedő, kiváló nedvszívó képességű rostszálak egyenletesen és gyorsan vezetik el a nedvességet a betét belsejébe, ahol egy speciális magas hatékonyságú nedvesség megkötő réteg – szuperabszorbens – található. Ez biztosítja a nedvesség gyors felvételét, elvezetését és maximális megtartását a használat során.

A Carin Normal termék nem tartalmaz semmilyen mesterséges illatanyag adalékot, ezért használata során megelőzhetők és elkerülhetők az allergiás bőrreakciók.

A Carin termékek főbb jellemzői:

kitűnő és gyors nedvszívó és hatékony nedvesség megtartó,
prémium szárazságot biztosít,
antiallergén és 100% klórmentes,
adalék és illatanyag mentes


Próbálja ki FIDE Extra Save egészségügyi betétünket, betétünket, hogy a diszkréció mellett megtapasztalja a természetes tisztaság, kényelem és biztonság érzését is a nehéz napokon!
Csomagajánlatok
Produse similare