Mars, baton proteic cu conținut ridicat de proteine, bară de proteine, 59g
Mars, baton proteic cu conținut ridicat de proteine, bară de proteine, 59g
14,3 Lei
NOU

Mars, baton proteic cu conținut ridicat de proteine, bară de proteine, 59g

Bara proteică Mars Hi-Protein arată exact ca și bară de ciocolată Mars originală și are aproape aceeași aromă. O bară conține 22 de grame de proteine, cu adevărat cu sos de caramel și ciocolată.

Conținutul de grăsime, carbohidrați și zahăr este semnificativ redus. Dacă vrei să introduci în dieta ta o gustare bogată în proteine, nu mai căuta!

Ciocolata cu conținut ridicat de proteine poate fi o excelentă sursă de proteine. Proteina este esențială pentru organism și are numeroase roluri importante, cum ar fi în construcția musculaturii, formarea celulelor și asigurarea funcționării corecte a organismului.

Bara proteică Mars poate fi consumată de 2-3 ori pe zi, în special înainte sau după antrenament, dar poate fi savurată în orice moment al zilei când simți nevoia.
14,3 Lei
Punct bonus: 0,3 Lei
Descriere
Ingrediente:
Amestec de proteine 27 % (izolat de proteină de soia, izolat de proteină din lapte, lapte praf degresat, concentrat de proteină din zer (lapte), albuș de ou, emulgator (lecitină de soia)), caramel 16 % (lapte condensat îndulcit degresat, sirop de glucoză, sirop de zahăr invertit, ulei de palmier, unt (lapte), zahăr, emulgator E471, agent de stabilizare (pectină), sare, aromă naturală), ciocolată cu lapte 15 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf degresat, masă de cacao, lactoză și proteine din zer (lapte), ulei de palmier, zer praf (lapte), grăsime de lapte, emulgatori (lecitină de soia, E476), extract natural de vanilie), colagen hidrolizat 12 %, agent de îndulcire (maltitol), arome, pudră de cacao cu conținut redus de grăsimi, extract de malț (orz), sare.

Valori nutriționale la 100 g:
Energie: 1470 kJ/351 kCal
Grăsimi: 8.1 g
din care grăsimi saturate: 4.5 g
Carbohidrați: 39 g
din care zaharuri: 23 g
Proteine: 33 g
Sare: 0.69 g
Produse similare