Bounty, batoane proteice, bară cu conținut ridicat de proteine, 52g
Bounty, batoane proteice, bară cu conținut ridicat de proteine, 52g
14,4 Lei
NOU

Bounty, batoane proteice, bară cu conținut ridicat de proteine, 52g

Bounty Hi-Protein plăcintă cu proteine

Bounty Hi-Protein plăcintă cu proteine este o prăjitură cu nucă de cocos populară și gustoasă, pe care milioane de oameni o iubesc în întreaga lume. Acum este disponibilă într-o variantă mai sănătoasă, cu un conținut ridicat de proteine, ceea ce o face nu doar delicioasă, ci și hrănitoare. Cu conținutul său de proteine, contribuie la creșterea și menținerea masei musculare, susținând în același timp sănătatea oaselor. O poți lua cu tine oriunde și o poți savura în orice moment acasă, la locul de muncă sau la universitate. O singură porție poate conține până la 18 g de proteine. Ideală pentru drumeții, ciclism și plimbări mai lungi.

Plăcinta Bounty High Protein nu furnizează doar proteine organismului tău, ci și energie, motiv pentru care este potrivită și pentru consumul după sport. Conține bucăți delicioase și parfumate de nucă de cocos, învelite într-o ciocolată cu lapte irezistibilă.

Beneficii:

Plăcintă cu conținut ridicat de proteine și nucă de cocos
Până la 18 g de proteine per porție
Poate contribui la creșterea și menținerea masei musculare
Efect pozitiv asupra sănătății oaselor
Foarte gustoasă datorită amestecului de fulgi de cocos și ciocolată cu lapte
Poate fi consumată ca gustare în orice moment al zilei
Ideală după sport
Plăcinta Bounty Hi-Protein cu proteine poate fi consumată de 2-3 ori pe zi, preferabil înainte sau după antrenament sau în orice moment al zilei când simți foame.
14,4 Lei
Punct bonus: 0,3 Lei
Descriere
Ingrediente:
Ciocolată cu lapte (25%) (zahăr, unt de cacao), lapte degresat în pulbere, masă de cacao, lactoză și proteină din zer (lapte), grăsime de palmier, zer în pulbere (lapte), GRĂSIME DE LAPTE, emulsifiant (lecitină de soia), aromă naturală de vanilie, proteină din lapte, hidrolizat de colagen, polidekstroza, cocos uscat (9%), agent de umezire (glicerină), apă, grăsime de cocos, arome, ulei de floarea-soarelui.
Poate conține urme de arahide, cereale care conțin gluten, nuci, ouă.

Valori nutriționale per porție (52g):
Valoare energetică: 866 kJ / 207 kcal
Grăsimi: 8,6 g (din care grăsimi saturate 6,5 g)
Carbohidrați: 14 g (din care zaharuri 8 g)
Proteine: 18 g
Sare: 0,14 g
Produse similare