Fulgii de ovăz - Instant, 500g"
Fulgii de ovăz - Instant, 500g"
5,6 Lei

Fulgii de ovăz - Instant, 500g"

Fulgi de ovăz - instant, 500g

Fulgii de ovăz sunt o hrană sănătoasă cu numeroase beneficii pentru sănătatea noastră. Sunt bogați în vitamine și minerale, cum ar fi vitaminele din complexul B (în special tiamina și niacina), fier, magneziu și fosfor. Aceste substanțe sunt importante pentru menținerea sănătății noastre.

Fulgii de ovăz au un conținut scăzut de grăsimi, ceea ce poate ajuta la menținerea unei greutăți corporale sănătoase și la protejarea sănătății sistemului cardiovascular.

Fulgii de ovăz sunt bogati în carbohidrați și conțin carbohidrați complecși care oferă energie pe termen lung organismului și pot ajuta la evitarea fluctuațiilor rapide ale nivelului de zahăr din sânge.

Fulgii de ovăz conțin, de asemenea, antioxidanți și au un conținut relativ ridicat de proteine ​​între cereale, ceea ce poate ajuta la menținerea masei musculare și la regenerarea celulelor.

Fulgii de ovăz instant sunt un produs pre-stocat cu aburi, ceea ce îi face să se dizolve ușor și să se înmoaie în lichidul fierbinte. De aceea, sunt o soluție ideală pentru pregătirea rapidă a micului dejun.
5,6 Lei
Punct bonus: 0,1 Lei
Descriere
"Ingrediente: Fulgi de ovăz 100%

Greutate netă: 250g

Valoarea medie nutritivă per 100g produs:
Energie: 1570 KJ (373 Kcal)
Grăsimi: 6,9g (din care grăsimi saturate 1,1g)
Carbohidrați: 61g (din care zaharuri 1,3g)
Fibre: 10g
Proteine: 13g
Sare: 0,01g

Informații privind alergenii:
Poate conține urme de gluten, nuci, țelină și semințe de susan!

Valorile nutriționale sunt cu caracter informativ! Valorile nutriționale reale de pe ambalaj pot să difere față de cele prezentate aici. Vă rugăm să întrebați la serviciul nostru pentru clienți pentru valorile nutriționale actuale!"
Produse similare