Bio Foaie de fructe cu Ghimbir, 12g
Bio Foaie de fructe cu Ghimbir, 12g
4,7 Lei

Bio Foaie de fructe cu Ghimbir, 12g

Bio Prăjitura cu ghimbir este o dulceață sănătoasă și gustoasă, făcută manual din ingrediente bio maghiare. Produsul este bogat în vitamina C și fibre, fiind astfel o alegere excelentă pentru suplimentarea dietei pentru adulți și copii. Pe lângă mere și ghimbir, este preparat cu suc proaspăt de lămâie și condimente măcinate, și nu conține altceva.

Bio Prăjitura cu ghimbir este una dintre preferatele copiilor, dar și o alegere excelentă de gustare pentru întreaga familie. Aceste gustări sănătoase și delicioase pot fi savurate aproape oricând, fie că sunteți la birou, la școală sau într-o călătorie lungă cu mașina. Sunt ușor de transportat și reprezintă o alternativă minunată la dulciurile tradiționale.

Bio Prăjitura cu ghimbir este o dulceață sănătoasă și gustoasă, preparată exclusiv din ingrediente bio maghiare. Felii delicioase sunt bogate în fibre, fiind astfel o alegere excelentă de gustare pentru adulți și copii. Datorită uscării blânde, aceasta își păstrează aroma și nutrienții intensi ai fructelor.

Ingredientele produsului sunt simple. Lista lucrurilor care nu sunt incluse ar putea fi foarte lungă. De exemplu, aceste prăjituri nu conțin zahăr adăugat sau îndulcitori. Nu conțin aditivi, arome, sau agenți de aromatizare, nici pectină. Aceste gustări din fructe uscate reprezintă o alegere excelentă pentru cei care doresc să consume dulciuri, dar nu vor să se supraîncarce cu zahăr și aditivi artificiali.

Bio Prăjitura cu ghimbir poate fi consumată și în cadrul unei diete vegane și fără gluten.
Nu conține zahăr adăugat.
4,7 Lei
Punct bonus: 0,1 Lei
Descriere
Greutate netă: 12g

Ingrediente: Măr bio, ghimbir, suc proaspăt stors de lămâie, condimente măcinate și nimic altceva.

Informații nutriționale generale pentru 100 g

Energie: 1134 kJ/315 kcal
Grăsimi: 0,7 g
Din care grăsimi saturate: 0 g
Carbohidrați: 67,8 g
Din care zaharuri: 66,4 g
Proteine: 2,5 g
Sare: 0,05 g
Păstrându-se departe de lumină și în ambalaj sigilat, va rămâne delicios mult timp.
Poate conține urme de nuci și semințe.
Informațiile nutriționale sunt cu titlu informativ! Valorile nutriționale actuale afișate pe ambalaj pot varia față de cele indicate aici. Vă rugăm să vă informați cu privire la valorile nutriționale actuale la serviciul nostru de relații cu clienții!"
Produse similare