Redpower Energy băutură terapeutică, 1000 ml.
Redpower Energy băutură terapeutică, 1000 ml.
36,8 Lei

Redpower Energy băutură terapeutică, 1000 ml.

Cu RedPower Energy puteți să rămâneți treaz întreaga zi, deoarece revigorează natural băutura noastră energetică vegană cu extracte de plante!

Pregătim pentru dvs. o băutură energetică cu conținut scăzut de cafeină conform propriului nostru rețetar. Ingredientul de bază este sucul de mere cu fibre obținut din merele ungurești, în care am amestecat extracte de plante. Cantitatea zilnică recomandată este de minimum 2 decilitri, dar pentru un efect mai rapid, doza poate fi dublată după 12 ore.
36,8 Lei
Punct bonus: 0,7 Lei
Descriere
Încercați RedPower Energy, băutura noastră de suc de mere cu fibre, și înlocuiți cafeaua sau ceaiul cu această băutură revigorantă. Deși conține puțină cafeină, extractele din plante din acest suc de mere stimulează totuși funcționarea sistemului nervos central.

Plantele din băutura noastră energizantă fac parte din familia ghimbirului și folosim, de asemenea, ierba paraguayană din America de Sud. Acest lucru duce la o creștere a vigilanței, reducerea oboselii și îmbunătățirea rezistenței fizice. De asemenea, starea de spirit poate să se îmbunătățească, iar încrederea în sine poate să crească. Principalul ingredient al acestei băuturi naturale este sucul de mere cu fibre, care conține și miezul fructului, ceea ce îl face dens și foarte gustos.

Valori nutriționale generale pentru 100g de produs:
energie: 164,4 kJ/38,7 kcal
carbohidrați, dintre care zaharuri: 9,3 g / 9,3 g
proteine: 0,2 g
sare: 0 g
fibre alimentare: 0,2 g
greutate (kg): 1,6
Valorile nutriționale sunt indicative! Valorile nutriționale actuale de pe ambalaj pot varia față de cele prezentate aici. Vă rugăm să întrebați la serviciul nostru pentru clienți despre valorile nutriționale actuale!"
Produse similare