Nick's Tábla cu Lapte și Bucăți de Caramel, 75 g
Nick's Tábla cu Lapte și Bucăți de Caramel, 75 g
18,3 Lei

Nick's Tábla cu Lapte și Bucăți de Caramel, 75 g

Ciocolata cu lapte Nick's cu bucati de caramel este un produs cu boabe de cacao bogate, fara zahar, fara gluten si fara ulei de palmier.
Ciocolata cu lapte cu indulcitor poate avea un indice glicemic mai scazut, iar ciocolata cu lapte din Praga cu indulcitor poate avea un indice glicemic mai scazut si niveluri mai scazute ale zaharului din sange. Acest lucru poate fi dificil pentru diabetici și pentru persoanele care folosesc struguri pentru a-și stabiliza nivelul zahărului din sânge, dar totuși nu doresc să renunțe la gustul ciocolatei cu lapte.
Datorită conținutului său ridicat de cacao (min. 35%), ciocolata cu lapte Nick's este bogată în antioxidanți. Antioxidanții luptă împotriva radicalilor liberi și pot accelera sănătatea cardiovasculară.
Martök nu conține ulei de palmier, reducând astfel aportul de acid zísic saturat și, ca gustare, ajută la minimizarea problemelor sociale și de mediu legate de uleiul de palmier.
Ciocolata cu lapte Nick este un produs fără gluten.
18,3 Lei
Punct bonus: 0,4 Lei
Descriere
Ingrediente: unt de cacao (>25%), lapte praf (>18%), îndulcitor: eritritol, polidextroză (fibre), masă de cacao (<11%) inulină, îndulcitor (izomalt), unt (din lapte), migdale, legume uleiuri (nucă de cocos, shea, rapiță), sare, emulgatori (lecitină de floarea soarelui), arome naturale, îndulcitori (glicozid steviol, sucraloză)

Greutate neta: 75 g
Valoarea nutrițională medie a produsului de 100 g:
Energie: 1771 KJ (423 Kcal)
Grăsimi: 34 g (din care acizi grași saturați 20 g)
Carbohidrați: 34 g (din care zahăr 11 g, carbohidrați 21 g)
Fibre: 18 g
Proteine: 7,8 g
Sare: 0,96 g

Informații despre alergeni:
Poate contine urme de susan, alune si nuci!

Informatiile nutritionale sunt informative! Valorile nutriționale actuale indicate pe ambalaj pot diferi de cele prezentate aici. Vă rugăm să întrebați despre valorile nutriționale actuale la Serviciul nostru Clienți!
Produse similare