Balancefood granola, cu zmeură și migdale, 600g.
Balancefood granola, cu zmeură și migdale, 600g.
33,1 Lei

Balancefood granola, cu zmeură și migdale, 600g.

Granola cu afine și migdale este o opțiune delicioasă și hrănitoare pentru micul dejun sau gustare. Această combinație alimentară oferă o îmbinare gustoasă de granola crocantă, afine suculente și migdale, toate fiind ingrediente sănătoase și pline de energie pentru organism.
Adăugarea afinelor conferă granolei un gust proaspăt și fructat, precum și antioxidanți care pot îmbunătăți funcționarea sistemului imunitar și pot ajuta organismul să lupte împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi. Migdalele îmbunătățesc în mod remarcabil gustul și textura granolei, fiind, de asemenea, o sursă bogată de grăsimi sănătoase și proteine.
33,1 Lei
Punct bonus: 0,7 Lei
Descriere
Greutate netă: 600 g
Valori nutriționale per 100 g de produs:
Energie: 810 kJ/193,4 kcal
Grăsimi: 6 g
Din care grăsimi saturate: 2,7 g
Carbohidrați: 21 g
Din care zaharuri: 14,9 g
Fibre: 9 g
Proteine: 9,4 g
Sare: 0,03 g
Ingrediente: fulgi de ovăz fără gluten, miere de flori, ulei de cocos, migdale prăjite, afine întregi liofilizate, afine uscate, amarant suflat
Informațiile nutriționale sunt de natură orientativă! Valorile nutriționale actuale afișate pe ambalaj pot diferi de cele prezentate aici. Vă rugăm să vă informați despre valorile nutriționale actuale prin intermediul serviciului nostru de relații cu clienții!
Produse similare