Pasta di Canossa, Spaghete din grâu dur, 500g
Pasta di Canossa, Spaghete din grâu dur, 500g
15,2 Lei

Pasta di Canossa, Spaghete din grâu dur, 500g

Pasta di Canossa, spaghete din durum

Compoziție vegetală
Fabricate exclusiv din făină de grâu dur italiană
Fără organisme modificate genetic (OMG)

Spaghetele di Canossa sunt obținute din făină de grâu dur 100% italian, cultivată pe terenul Cuniola din Ferrari. Originea acestui tip de paste este legată de cultura arabă din secolul al IX-lea și reapare mai târziu în documente din secolele al XII-lea și ulterioare, care fac referire la Sicilia, Sardinia și Liguria.

Angajații Pasta di Canossa urmăresc cu atenție întregul ciclu de producție al pastelor utilizând sistemul Cycle_Life: De fapt, ei supun întregul proces de fabricație unui control riguros, astfel încât fiecare fază să aibă o dată. Ei urmăresc întregul ciclu de viață al grâului dur, începând cu o singură sămânță, apoi având grijă de creșterea sa în fiecare zi, din sezon în sezon, până la fabricarea pastelor.

În fiecare etapă a producției, ei efectuează verificări detaliate ale calității pentru a se asigura că au îndeplinit cerințele lor ridicate: de la controlul temperaturii și presiunii în timpul procesării, până la testarea pastelor în timpul și după uscare, și până la testarea fiecărei loturi pe care o produc. Astfel, Pasta di Canossa este creată doar atunci când trece toate aceste controale.
15,2 Lei
Punct bonus: 0,3 Lei
Descriere
Ingrediente: făină de grâu dur (gris), apă. Poate conține soia, ouă.

Greutate netă: 500g

Valori nutriționale medii pentru 100g de produs:

Valoare energetică: 1470kJ/347Kcal
Grăsimi: 1,1g
din care acizi grași saturați: 0,2g
Carbohidrați: 67,0g
din care zaharuri: 3,2g
Fibre: 4,2g
Proteine: 15,0g
Sare: 0,004g

Valorile nutriționale sunt informative și pot varia. Vă rugăm să solicitați informații actuale cu privire la valorile nutriționale la serviciul nostru de relații cu clienții!
Produse similare