Pasta di Canossa pennetta din durum, 500g
Pasta di Canossa pennetta din durum, 500g
16,4 Lei 
12,6 Lei
23

Pasta di Canossa pennetta din durum, 500g

Pasta di Canossa Pennetta din durum

Origine vegetală
Elaborată exclusiv din făină de grâu dur italiană
Fără organisme modificate genetic

Pennette di Canossa este realizată exclusiv din grâu dur cultivat pe proprietatea din Ferrara și prelucrată în fabrica internă de paste. Spre deosebire de alte formate ale căror origini sunt obscure, Pennette are o dată precisă de apariție: 1865. În acel an, un producător de paste din Liguria a patentat prima mașină de tăiat în diagonală. De atunci, multe s-au schimbat în producția de paste, dar proprietarii și angajații Pasta di Canossa rămân fideli angajamentului de a produce produse lentice, respectând ciclul natural.

Angajații care produc pastele Pasta di Canossa urmăresc cu atenție întregul ciclu de producție folosind sistemul Cycle_Life: De fapt, întregul proces de fabricație este supus unei riguroase verificări, astfel încât fiecare fază are o dată. Urmează întregul ciclu de viață al grâului dur, de la sămânță până la creșterea zilnică și de la an la an, până la fabricarea pastelor.

În fiecare etapă a producției pastelor, se efectuează verificări detaliate ale calității pentru a se asigura că îndeplinesc standardele ridicate pe care și le-au impus: de la monitorizarea temperaturii și presiunii în timpul prelucrării până la verificarea pastelor în timpul și după uscare, precum și teste pentru fiecare lot produs de ei. Pentru că doar atunci se naște Pasta di Canossa, când trece toate aceste verificări.
16,4 Lei 
12,6 Lei
Început: 09.04.2024   Sfârșit: 31.05.2024
Discount 23
Economisire 3,8 Lei
Punct bonus: 0,3 Lei
Descriere
Ingrediente: Grijă din grâu dur, apă. Poate conține soia și ouă.

Greutate netă: 500g

Valori nutriționale medii pentru 100g produs:

Energie: 1470kJ/347Kcal
Grăsimi: 1,1g
din care acizi grași saturate: 0,2g
Carbohidrați: 67,0g
din care zaharuri: 3,2g
Fibre: 4,2g
Proteine: 15,0g
Sare: 0,004g

Informațiile despre valorile nutriționale sunt doar informative! Valorile reale de pe ambalaj pot diferi de cele indicate aici. Vă rugăm să vă informați despre valorile nutriționale actuale la Serviciul nostru de Relații cu Clienții!
Produse similare