Pasta di Canossa din durum Gramignina, 500g
Pasta di Canossa din durum Gramignina, 500g
16,5 Lei 
14,1 Lei
15

Pasta di Canossa din durum Gramignina, 500g

Pasta di Canossa din durum Gramignina

java

Pe bază de plante
Fabricată exclusiv din făină de grâu dur italian
Fără organisme modificate genetic (GMO)

Numele "Gramignina di Canossa" vine de la forma sa curbată, care amintește de semințele mici ale unor ierburi răspândite. Este fabricată cu grijă din grâu dur selectat, cultivat pe domeniul Cuniola din Ferrari. Este ideală pentru toate tipurile de supe și ciorbe!

Angajații care produc pastele Pasta di Canossa urmăresc cu atenție întregul ciclu al pastelor lor cu ajutorul sistemului Cycle_Life: Într-adevăr, întregul proces de producție este supus unei monitorizări atente, astfel că fiecare fază are propriile sale date. Ei urmăresc întregul ciclu de viață al grâului dur, începând de la o singură sămânță, apoi îngrijindu-l zi de zi, din sezon în sezon, până la producția pastelor.

În fiecare fază a producției pastelor se efectuează verificări amănunțite ale calității, pentru a se asigura că îndeplinesc standardele ridicate pe care și le-au impus: de la controlul temperaturii și presiunii în timpul procesului, până la testarea pastelor în timpul și după uscare, până la probele de ardere pentru fiecare lot produs de ei. Pentru că doar atunci apare Pasta di Canossa, când trece de toate aceste verificări.
16,5 Lei 
14,1 Lei
Început: 24.08.2023   În limita stocului!
Discount 15
Economisire 2,4 Lei
Descriere
Ingrediente: făină de grâu dur (durum), apă. Poate conține soia, ouă.

Greutate netă: 500g

Valori nutriționale medii per 100g produs:

Valoare energetică: 1470kJ/347Kcal
Grăsimi: 1,1g
din care acizi grași saturați: 0,2g
Carbohidrați: 67,0g
din care zaharuri: 3,2g
Fibre: 4,2g
Proteine: 15,0g
Sare: 0,004g

Informațiile despre valoarea nutrițională sunt doar orientative! Valorile actuale ale nutrienților indicate pe ambalaj pot diferi de cele prezentate aici. Vă rugăm să vă informați despre valorile nutriționale actuale prin intermediul serviciului nostru de relații cu clienții!
Produse similare