Pasta di Canossa Fussili din grâu dur, 500g
Pasta di Canossa Fussili din grâu dur, 500g
16,4 Lei 
12,6 Lei
23

Pasta di Canossa Fussili din grâu dur, 500g

Pasta di Canossa Fussili din grâu dur

Pe bază vegetală
Fabricat exclusiv din făină de grâu dur italiană
Fără organisme modificate genetic (OMG)

Fusilli di Canossa este preparat exclusiv din grâu dur cultivat în zona San Martino di Ferrara. Termenul "fusillo" provine din Napoli, unde acest tip de paste era fabricat în regiunea Campania cu ajutorul unui cilindru de fier cu formă pătrată, asemănătoare cu o bobină de gătit a firelor de ață. Spiralele Fusilli di Canossa extrudate prin intermediul unui instrument din bronz sunt mai late decât media, pentru a obține o formă care să permită să prindă și să rețină mai bine sosul.

Angajații care produc pastele Pasta di Canossa urmăresc cu atenție întregul ciclu al pastelor lor folosind sistemul Cycle_Life: De fapt, întregul proces de producție este supus unei monitorizări atente, astfel încât fiecare fază să aibă propriile date. Ei urmăresc întregul ciclu de viață al grâului dur, începând de la o singură sămânță, și apoi au grijă de creșterea acestuia din zi în zi, de la un sezon la altul, până la producerea pastelor.

În fiecare etapă a producției pastelor se efectuează controale riguroase ale calității pentru a se asigura că au îndeplinit standardele ridicate pe care și le-au impus: de la controlul temperaturii și presiunii în timpul procesării, la examinarea pastelor în timpul și după uscare, până la teste de ardere pentru fiecare lot produs. Deoarece Pasta di Canossa ia naștere doar dacă trece toate aceste controale.
16,4 Lei 
12,6 Lei
Început: 01.03.2024   Sfârșit: 31.03.2024
Discount 23
Economisire 3,8 Lei
Punct bonus: 0,3 Lei
Descriere
Ingrediente: făină de grâu dur, apă. Poate conține soia, ouă.

Greutate netă: 500g

Valori nutriționale medii pentru 100g de produs:

Valoare energetică: 1470kJ/347Kcal
Grăsimi: 1,1g
din care acizi grași saturate: 0,2g
Carbohidrați: 67,0g
din care zaharuri: 3,2g
Fibre: 4,2g
Proteine: 15,0g
Sare: 0,004g

Datele referitoare la valoarea nutrițională sunt informative! Valorile nutriționale actuale afișate pe ambalaj pot diferi de cele prezentate aici. Vă rugăm să solicitați informații despre valorile nutriționale actuale la serviciul nostru de asistență pentru clienți!
Produse similare