Pasta di Canossa Ditalini din grâu dur, 500g
Pasta di Canossa Ditalini din grâu dur, 500g
16,6 Lei

Pasta di Canossa Ditalini din grâu dur, 500g

Pasta di Canossa Ditalini din grâu dur

Bază vegetală
Fabricat exclusiv din făină de grâu dur italiană
Fără organisme modificate genetic

Ditalini di Canossa provine din prelucrarea grăunților de grâu dur italian, cultivat în zona Ferrara. Producția în fabrica care garantează un lanț scurt de aprovizionare eficient se desfășoară într-un mediu controlat, iar uscarea ulterioară durează foarte mult timp, până la 14 ore pentru pastele scurte, pentru a păstra gustul și proprietățile excelente ale pastelor.

Angajații care produc tjesteninu Pasta di Canossa urmăresc cu atenție întregul ciclu al pastelor lor prin intermediul sistemului Cycle_Life: De fapt, întregul proces de producție este supus unei monitorizări atente, asigurându-se că fiecare etapă are propriile sale date. Urmează întregul ciclu de viață al grâului dur, începând de la o singură sămânță, și apoi au grijă de creșterea sa zi de zi, din sezon în sezon, până la producția pastelor.

În fiecare etapă a producției pastelor, efectuează controale amănunțite ale calității pentru a se asigura că îndeplinesc standardele ridicate pe care le-au stabilit: de la controlul temperaturii și presiunii în timpul prelucrării, până la testarea pastelor în timpul și după uscare, precum și efectuarea testelor de coacere pentru fiecare lot pe care îl produc. Pentru că numai atunci când Pasta di Canossa trece toate controalele, ea este creată.
16,6 Lei
Punct bonus: 0,3 Lei
Descriere
Ingrediente: Gris din grâu dur, apă. Poate conține soia, ouă.

Greutate netă: 500g

Valori nutriționale medii per 100g de produs:

Valoare energetică: 1470kJ/347Kcal
Grăsimi: 1,1g
din care acizi grași saturați: 0,2g
Carbohidrați: 67,0g
din care zaharuri: 3,2g
Fibre: 4,2g
Proteine: 15,0g
Sare: 0,004g

Informațiile privind valorile nutriționale sunt cu caracter informativ! Valorile reale de pe ambalaj pot să difere de cele indicate aici. Vă rugăm să solicitați informații despre valorile nutriționale actuale la serviciul nostru de relații cu clienții!
Produse similare