Dexi, pâine de orez extrudată, 100 g (12 felii)
Dexi, pâine de orez extrudată, 100 g (12 felii)
4,8 Lei

Dexi, pâine de orez extrudată, 100 g (12 felii)

Pâinea de orez extrudată Dexi este o alternativă excelentă la pâinea tradițională. Este fără gluten, realizată din ingrediente delicioase și nutritive, care asigură o textură și un gust perfect. Forma extrudată a pâinii de orez garantează o digestie ușoară. Produsul conține doar ingrediente naturale și nu conține potențiatori de aromă sau aditivi artificiali. Pâinea de orez se prepară ușor și rapid, iar ambalajul său este ușor de transportat, fiind ideal pentru muncă, școală sau chiar călătorii. Pâinea de orez Dexi este o alegere excelentă pentru cei care doresc să adopte un stil de viață mai sănătos sau care au sensibilități la alimente. Perfectă pentru gustări, dar datorită versatilității sale, se poate integra ușor și în mesele principale.
4,8 Lei
Punct bonus: 0,1 Lei
Descriere
Valori nutriționale medii pentru 100 g de produs:

Energie: 1632 kJ / 385 kcal
Grăsimi: 1,6 g
din care grăsimi saturate: 0,8 g
Carbohidrați: 86 g
din care zaharuri: <0,5 g
Fibre: 1,7 g
Proteine: 7,9 g
Sare: 0,9 g

Ingrediente: Făină de orez 79%, făină de porumb, sare. Poate conține urme de lapte. A se păstra într-un loc uscat și răcoros. Durabilitate: Consultați ambalajul.

Informațiile privind valoarea nutrițională sunt furnizate doar în scop informativ! Valorile reale pot varia față de cele indicate. Vă rugăm să vă informați despre valorile actuale prin intermediul serviciului nostru de asistență pentru clienți.
Produse similare