Ellebi Originario orez, 1000g.

Ellebi Originario Reis, 1000g.

Orezul Originario, cunoscut și sub denumirea de orez obișnuit, a ajuns în Italia încă din anii 1920 și era considerat atunci "orezul foamei". De fapt, era prezent în cantități mari și, mai presus de toate, era ieftin, perfect pentru prepararea supelor hrănitoare.
Fără gluten, fără alergeni, cu conținut scăzut de sodiu, fără OMG.
O alegere ideală pentru persoanele cu diabet, hipertensiune arterială, sensibilitate la gluten, precum și pentru vegani și vegetarieni.

Ellebi Sas Di Bifulco Michele & C. a fost fondat în anul 1984 de către Luigi Bifulco. După o lungă perioadă petrecută în nord-vestul Italiei (cea mai mare regiune de cultivare a orezului din țară), fondatorul a decis să înceapă propriul său proiect, în colaborare cu cei mai buni producători de orez din regiunea Piemont, pentru a selecta cele mai bune materii prime și pentru a produce orez de înaltă calitate după procesare. Astfel, Ellebi a devenit principalul producător de orez de calitate superioară din regiune. Astăzi, Michele și Vincenzo Bifulco, fiii lui Luigi, conduc compania și continuă visul tatălui lor.
Selecția atentă a celor mai bune materii prime, calitatea și prospețimea produselor, abordarea personalizată și serviciul orientat către clienți sunt valorile Ellebi.
Misiunea lor este să asigure cea mai bună calitate a produselor italiene pentru clienții lor din întreaga lume. Deviza lor este: Calitatea pe masă!
19,1 Lei
Punct bonus: 0,4 Lei
Descriere
Ingrediente: Orez original pur (100%)

Greutate netă: 1000g

Valori nutriționale medii pentru 100g de produs:

Valoare energetică: 1570kJ/375Kcal
Grăsimi: 0,5g
din care acizi grași saturate: 0,2g
Carbohidrați: 92,0g
din care zaharuri: 0,4g
Proteine: 8,0g
Fibre: 0,3g
Sare: 0,0g

Informațiile privind valoarea nutritivă sunt cu caracter informativ! Valorile reale de pe ambalaj pot să difere de cele indicate aici. Vă rugăm să întrebați la Serviciul Clienți pentru valorile curente!
Produse similare