Casale Paradiso paste cu ciuperci de pădure 250g
Casale Paradiso paste cu ciuperci de pădure 250g
25,3 Lei

Casale Paradiso paste cu ciuperci de pădure 250g

Tăieței cu ciuperci porcini de la Casale Paradiso, 250g

O întâlnire între adevăratul rege al ciupercilor de pădure și una dintre cele mai populare paste italiene, suficient pentru 2-3 porții. Fără gluten, fără sare, vegan. Se poate prepara în doar 10 minute.

PREGĂTIRE: Turnați conținutul pachetului într-o tigaie mare antiaderentă și adăugați tăiețeii cu 600 ml apă clocotită sau supă de legume. Adăugați 4 linguri de ulei de măsline extra virgin și o linguriță de sare și începeți să gătiți la foc mediu. Când amestecul începe să fiarbă, reduceți căldura și amestecați din când în când. Gătiți timp de aproximativ 10 minute. Odată ce apa este absorbită, tăiețeii sunt gata. Gustați-i! Dacă nu sunt suficient de moi, adăugați puțină apă fierbinte, apoi luați tigaia de pe foc, amestecați și serviți cu parmezan ras, după gust.

Produsele Casale Paradiso conțin tăieței fără gluten, legume și plante aromatice. Nu necesită pregătire și pot fi gătite în doar 10 minute. Pentru gătit aveți nevoie de apă clocotită, sare de mare și ulei de măsline. Potrivite pentru vegetarieni și persoanele care adoptă un stil de viață vegan.
25,3 Lei
Punct bonus: 0,5 Lei
Descriere
Ingrediente: Paste fără gluten (din făină de porumb și orez) 94%, ciuperci porcini (delicioase hribi) 5%, ceapă verde, pătrunjel.

Greutate netă: 250g

Valori nutriționale medii per 100g de produs:

Energie: 1448kJ/341kcal;
Grăsimi: 1,7g
din care grăsimi saturate: 0,2g
Carbohidrați: 71,0g
din care zaharuri: 0,1g
Proteine: 9,1g
Fibre: 2,5g
Sare: 0g

Informațiile referitoare la valoarea nutritivă sunt orientative! Valorile actuale de pe ambalaj pot diferi față de cele indicate aici. Vă rugăm să vă interesați despre valorile actuale de la colegii noștri.
Produse similare