Casale Paradiso risotto cu ciuperci porcini 300g
Casale Paradiso risotto cu ciuperci porcini 300g
25,3 Lei

Casale Paradiso risotto cu ciuperci porcini 300g

Casale Paradiso Rizoto cu ciuperci porcini pentru 4 persoane. Legumele provin din producție proprie. Fără gluten, fără sare, vegan. Calitate pură. Bogat în arome naturale, ideal pentru mesele de familie sau ca garnitură.

PREPARARE: Puneți conținutul pachetului într-o tigaie mare, antiaderentă și adăugați 1 litru de apă fierbinte sau supă de legume. Adăugați 4 linguri de ulei de măsline extra virgin și 2 lingurițe de sare și gătiți la foc mediu. Când amestecul începe să fiarbă, scădeți temperatura și lăsați-l să fiarbă ușor, amestecând din când în când. Gătiți timp de aproximativ 16-18 minute. Când apa este absorbită, risotto-ul este gata. Gustați! Dacă nu este suficient de moale, adăugați puțină apă fierbinte și continuați să gătiți până când obțineți consistența dorită. Scoateți tigaia de pe foc și adăugați unt și parmezan ras, după gust, pentru a obține o textură cremoasă. Amestecați bine și serviți.

Rizotto-urile și paellaele de la Casale Paradiso sunt naturale și conțin exclusiv orez Carnaroli pur și legume și plante uscate cultivate pe propriile terenuri ale companiei. Risotto-ul nu conține conservanți, aditivi sau arome artificiale și este natural fără gluten. Nu este necesară pregătirea prealabilă, doar apă clocotită, sare de mare și ulei de măsline. Timpul de preparare este de 16-18 minute. Bogat în arome naturale, ideal pentru mesele de familie sau ca garnitură. Potrivit pentru vegetarieni și vegani.
25,3 Lei
Punct bonus: 0,5 Lei
Descriere
Ingrediente: Orez Carnaroli 98,6% (origine orez: Italia), ciuperci de vara uscate (ciuperci de vara) 1%, pătrunjel uscat, ceapă verde uscată, aromă de ciuperci.

Greutate netă: 300g

Valori nutriționale medii per 100g de produs:
Energie: 1528kJ/360kcal
Grăsimi: 1,0g
din care grăsimi saturate: 0g
Carbohidrați: 77g
din care zaharuri: 0g
Proteine: 8,0g
Fibre: 4,0g
Sare: 0g

Informațiile nutriționale sunt orientative! Valorile reale de pe ambalaj pot diferi de cele indicate aici. Vă rugăm să solicitați informații despre valorile nutriționale actuale de la colegii noștri.
Produse similare