Rice Up, plăcintă de orez brun suflată cu ciocolată albă, 18g.
Rice Up, plăcintă de orez brun suflată cu ciocolată albă, 18g.
2,4 Lei

Rice Up, plăcintă de orez brun suflată cu ciocolată albă, 18g.

Rice Up, plăcintă de orez brun cu ciocolată albă.

Acesta este un snack excelent, care poate oferi o mică doză suplimentară de energie în orice moment al zilei. Datorită ingredientelor atent selecționate, produsul este fără gluten, fără ouă, fără organisme modificate genetic, ulei de palmier și conservanți. Plăcinta de orez este îmbogățită cu magneziu și probiotice. Persoanele cu intoleranță la gluten și vegetarienii o pot consuma cu plăcere.
2,4 Lei
Punct bonus: 0,0 Lei
Descriere
Ingrediente: Ciocolată albă 68% (belgiană) [unt de cacao, zahăr, lapte praf degresat, grăsime de lapte, lactoză, emulgator: lecitină de soia], orez brun integral 25%, acid citric, săruri de magneziu ale acidului citric 5,5%, Proviotic (Lactobacillus plantarum GLP3), tahini de floarea-soarelui, aromă naturală de caramel 0,2%. În ciocolata albă, conținutul de substanță uscată de cacao este de cel puțin 38%. Conține lapte și soia.

Greutate netă: 18g.

Valori nutriționale medii pentru 100g produs:

Energie: 2240kJ/536Kcal
Lipide: 30g
din care acizi grași saturați: 16g
Carbohidrați: 61g
din care zaharuri: 34g
Proteine: 6,5g
Sare: 0,15g

Informațiile nutriționale sunt cu titlu orientativ! Valorile reale de pe ambalaj pot diferi de cele prezentate aici. Vă rugăm să vă informați cu privire la valorile nutriționale actuale prin intermediul serviciului nostru de relații cu clienții!
Produse similare