OLIMP Vita-MIN AntiOX EFFER MAX - 15 tablete efervescente
OLIMP Vita-MIN AntiOX EFFER MAX - 15 tablete efervescente
21,7 Lei

OLIMP Vita-MIN AntiOX EFFER MAX - 15 tablete efervescente

OLIMP Vita-MIN AntiOX EFFER MAX 15 tablete efervescente au o formulă EXTRA puternică de vitamine și minerale cu o compoziție special selectată.

21,7 Lei
Punct bonus: 0,4 Lei
Descriere

 


OLIMP VitaMIN AntiOX EFFER MAX - 15 tablete efervescente

Olimp Vita-MIN AntiOX EFFER MAX conține minerale esențiale (inclusiv vitamina C în cea mai bună formă disponibilă pe piață -PureWay-C®, vitamina B, acid folic, vitamina D anabolizantă) și conține aminoacizi. Conține formula.

 

PureWay-C® (Vitamina C), care este mult mai utilă deoarece conține vitamina C sub formă coloidală.

 

Albion® (complex VITA-MIN), care menține sănătatea să fie una de neclintit și oferă un nivel ridicat de protecție. Asimilarea maximă a vitaminelor minerale.

 

Olimp Gold Vita-Min Anti-OX Super Sport este un produs complex unic pe piață, care conține 22 de tipuri de vitamine și minerale în cea mai eficientă formă „organică”:

 

Seleniul este esențial pentru formarea glutation peroxidazei și oferă o protecție antioxidantă excelentă.

Siliciul joacă un rol special în funcția și formarea țesutului conjunctiv. Îmbunătățește digestia și densitatea osoasă.

Vitamina A ajută în menținerea țesutului epitelial, este esențial pentru regenerarea continuă a pielii și reduce ridurile, deshidratarea, și formarea petelor pigmentare.


Conținutul  vitaminei C a fost considerat de multă vreme gardianul sănătății noastre și, între timp, au ieșit la iveală nenumărate beneficii suplimentare! Cu sprijinul sistemului nostru imunitar, ajută la recuperarea mai rapidă a bolilor infecțioase, este esențială pentru dezvoltarea țesuturilor conjunctive, oaselor, cartilajelor și dinților, este esențială pentru formarea colagenului în piele.


Vitamina E crește umiditatea pielii, și are efect de protecție solară. Ca și un puternic antioxidant ajută la protejarea zilnică a pielii de efectele dăunătoare ale îmbătrânirii. Îmbunătățeste alimentarea cu sânge a patului unghiei și a scalpului.

Vitamina B12 este esențială pentru producerea si regenerarea globulelor roșii, formarea tecilor nervoase și stabilitatea acestora. Ajută la îmbunătățirea concentrației și a memoriei, și joacă in rol important în metabolismul celular și în formarea de substanțe ereditare (ARN, ADN). De asemenea, reduce riscul bolilor coronariene. Este grav afectat de consumul de alcool sau de fumat, așa că în astfel de cazuri poate exista o nevoie crescută de suplimente!


Vitamina B6 este esențială pentru formarea globulelor roșii și este, de asemenea, esențială pentru absorbția corectă a vitaminei B12. Este necesar pentru încorporarea proteinelor (în special pentru construirea musculară) și pentru buna funcționare a mușchilor și a sistemului nervos.

Din care o parte este acidul pantotenic, care este esențial pentru transportul și încorporarea energiei adecvate, grăsimilor, carbohidraților și proteinelor.

Biotina este implicată în procesul de sinteză a ADN-ului în celule noi și susține procesul de gluconeogeneză - conversia altor compuși precum glucoza în glicogen, oferind un aport adecvat de energie pentru substraturi.


Ambalare: 15 comprimante efervescente.

 


Utilizare recomandată:
1 comprimat efervescent pe zi. Se dizolvă 1 tabletă în 250-300 ml apă. Consumați o tabletă o dată pe zi după masă.

 


Ingrediente:

1 tabletă (1 doză)

A-vitamin (ug RE)

600 µg (75%*)

Vitamina D

3,75 mg (75%*)

Vitamina E (mg α-TE)

36 mg (300%*)

Vitamina B1

3,3 mg (300%*)

Vitamina B2

4,2 mg (300%*)

Niacină (mg NE)

48 mg (300%*)

Acid pantotenic

18 mg (300%*)

Vitamina B6

4,2 mg (300%*)

Acid folic

600 µg (300%*)

Vitamina B12

7,5 µg (300%*)

Biotină

150 µg (300%*)

Vitamina C
 din care PureWay-C

240 mg (300%*)<span class="Apple-convert

 

 

  Info produs
  Categoria de produse Google
  Food, Beverages & Tobacco > Beverages > Sports & Energy Drinks
  Marca
  Olimp Labs
  google_product_feed Costul de expediere
  0-3550
  gtin
  5901330031311
  Produse similare