Băutură premium cu aloe vera 1000 ml
Băutură premium cu aloe vera 1000 ml
52,2 Lei

Băutură premium cu aloe vera 1000 ml

Consumul regulat al cantității recomandate de Aloe Vera Premium Drink contribuie la funcționarea sănătoasă a intestinului.

 

52,2 Lei
Punct bonus: 1,0 Lei
Descriere

Capacitatea specială a aloe vera (Aloe vera var. Barbadensis Miller) este de a-și arăta efectele benefice după un timp scurt de utilizare. Crescând ȋn condiţii extreme, această plantă valorifică și optimizează resursele vieţii si protejează ȋmpotriva atacurilor externe. Această putere contribuie zilnic la atingerea unei stări de echilibru de durată.


Sucul gros și conținutul de 99,5% aloe vera caracterizează băutura Aloe Vera Premium Drink. Procesul de fabricație de înaltă calitate îndeplinește pe deplin cele mai înalte standarde de calitate.


Produsul nu contine apă adăugată, coloranţi artificiali, arome, ȋndulcitori.


Pentru cele mai bune rezultate, se recomandă să luați 50 ml zilnic (cu capac de măsurare) dimineața, pe stomacul gol. Dacă este posibil, consumaţi-l singur sau amestecat cu băutura dvs. preferată.


A se agita bine ȋnainte de folosire.

A se păstra într-un loc uscat, ferit de lumină.

Odată deschis, produsul poate fi folosit ţinut la frigider timp de 30 de zile.


Deoarece produsul conține suc de aloe vera de origine naturală, culoarea, gustul, aroma și textura băuturii pot varia ușor de la un lot la altul. Acest lucru nu afectează calitatea produsului.


Ingredient activ: Aloe vera var. barbadensis Miller
Ambalaj: 1 l băutură premium într-o sticlă de plastic
Data expirării: vezi pe ambalaj
Distribuit de: VitaPlus Kft, 1138 Budapest, Hungary

Produse similare