The Bridge Bio Băutura din orez cu cocos 1000 ml
The Bridge Bio Băutura din orez cu cocos 1000 ml
12,6 Lei

The Bridge Bio Băutura din orez cu cocos 1000 ml

The Bridge Bio Băutura de orez cu nucă de cocos este o băutură cu un volum de 1000 ml, preparată din orez cu aromă de nucă de cocos. Această băutură este certificată bio, ceea ce înseamnă că conține ingrediente garantat naturale și sănătoase.

Băutura de orez cu nucă de cocos are un gust plăcut dulce și cu aromă de nucă de cocos, fiind o alternativă excelentă la laptele obișnuit sau alte băuturi vegetale. Poate fi o alegere ideală pentru micul dejun, gustarea de la prânz sau oricând doriți să savurați o băutură delicioasă și hrănitoare.

The Bridge Bio Băutura de orez cu nucă de cocos este bogată în nutrienți, vitamine și minerale, contribuind astfel la o dietă sănătoasă și un stil de viață sănătos.

Încercați această băutură delicioasă și hrănitoare și bucurați-vă de aroma delicată a nucii de cocos în fiecare înghițitură!
12,6 Lei
Punct bonus: 0,3 Lei
Descriere
Ingrediente:
Apă de izvor, orez italian* (17%), fulgi de cocos* (3%), sare de mare. *=din agricultură ecologică, **=Fără zahăr adăugat. Conține zaharuri prezente în mod natural.

Valori nutriționale medii pentru 100 g de produs:

- Valoarea energetică: 294 kJ / 70 kcal
- Grăsimi: 1,8 g
- din care acizi grași saturați: 1,6 g
- Carbohidrați: 13 g
- din care zaharuri: 4,6 g
- Proteine: 0,5 g
- Sare: 0,08 g

Informațiile nutriționale sunt cu titlu informativ! Valorile nutriționale reale de pe ambalaj pot diferi de cele prezentate aici. Vă rugăm să vă interesați despre valorile nutriționale actuale la serviciul nostru de relații cu clienții!
Produse similare