The Bridge Bio cremă de cocos / "lapte de cocos" 200 ml.
The Bridge Bio cremă de cocos / "lapte de cocos" 200 ml.
7,7 Lei

The Bridge Bio cremă de cocos / "lapte de cocos" 200 ml.

Gătitul fără lapte din ingrediente excelente! Crema Bridge Bio de cocos este o "smântână" vegetală care reprezintă o soluție excelentă pentru oricine, fiind potrivită pentru vegetarieni, persoanele alergice la proteinele din lapte, intoleranți la lactoză și gluten. 100% bio, vegană, fără lactoză și gluten, cu un conținut ridicat de substanță uscată de 15%, este preparată exclusiv din nucă de cocos din agricultură controlată și certificată, adăugată în apă de izvor de munte. Ușoară și gustoasă, este produsul ideal pentru a pregăti mâncăruri și deserturi delicioase într-un mod mai sănătos și ușor.
7,7 Lei
Punct bonus: 0,2 Lei
Descriere
Instrucțiuni de utilizare:

The Bridge BIO Crema de cocos reprezintă o excelentă alternativă vegetală la smântâna obținută din surse animale. Puteți utiliza acest produs pentru prepararea oricărui fel de mâncare, pentru coacere sau gătire, pentru a obține preparate cremoase cu această cremă sănătoasă, fără lactoză și proteine din lapte. Crema BIO de cocos "smântână" este produsul ideal pentru a pregăti mâncăruri delicioase într-un mod mai sănătos, ușor și cu mai puține grăsimi animale.

Un stil de viață sănătos și ecologic este parte din viitorul nostru, iar organismul nostru se confruntă zilnic cu diverse provocări. Alergiile apar frecvent și la adulți. Este important să fim atenți la semnalele de avertizare și să protejăm organismul și sistemul nostru digestiv. Cumpărați alimente din surse controlate, deoarece doar în acest fel putem fi siguri că ceea ce punem pe masă este cu adevărat benefic pentru corpul nostru.

Despre marcă:

Compania italiană de familie a devenit unul dintre cei mai mari și de încredere producători de produse bio din Europa, datorită iubirii și atenției, dezvoltării continue și regulilor stricte.

Volum net: 200 ml

Ingrediente: Apă de izvor, cremă de cocos (15%), amidon de orez, emulsifiant: lecitină din floarea-soarelui, agent de îngroșare: făină de roșcove, sare de mare
Origine: Italia
Depozitare: Într-un loc uscat și răcoros! După deschidere, se poate păstra în frigider timp de 3 - 4 zile.

Data de valabilitate minimă este menționată pe ambalaj.

Valori nutriționale medii la 100 ml produs:

Energie: 111 kcal / 461 kJ
Grăsimi: 9,6 g
- din care acizi grași saturați: 8,9 g
Carbohidrați: 4,2 g
- din care zaharuri: 1,0 g
Proteine: 1,3 g
Sare: 0,2 g

Informațiile nutriționale sunt doar orientative! Valorile nutriționale actuale de pe ambalaj pot diferi de cele indicate aici. Vă rugăm să vă informați despre valorile actuale de la colegii noștri!
Produse similare