Acai praf 50g
Acai praf 50g
21,2 Lei

Acai praf 50g

Fructul acai este una dintre cele mai renumite super-alimente superfood, si in forma uscata este unul dintre cel mai bogat aliment in antioxidanti de pe planeta. Datorita acestui fapt incetineste imbatrinirea organismului, imbunatateste sistemul imunitar al organismului si mareste rezistenta organismului impotriva bolilor.


 

21,2 Lei
Punct bonus: 0,4 Lei
Descriere

Acai este o plantă originară din pădurea tropicală amazoniană a Braziliei, cu fructe de pădure roșu-albastru închis. Nativii din Amazon au venerat planta ca „copacul vieții” din cauza efectului de conservare a sănătății a culturii acai. Boabele sunt conservate prin liofilizare, care este unul dintre cele mai blânde procese de conservare, ajutând astfel la conservarea substanțelor valoroase găsite în acai. Acai are un conținut extrem de ridicat de antioxidanți și unul dintre cele mai mari conținuturi ORAC . Valoarea ORAC ( Oxygen Radical Absorbance Capacity = Oxygen Radical Absorption / Absorbant / Capacitate) este o valoare standardizată pentru măsurarea efectului antioxidant al alimentelor, care arată capacitatea de neutralizare a radicalilor liberi a unui anumit aliment. Cu cât această valoare este mai mare, cu atât este mai eficient anti-îmbătrânirea și efect de prevenire a bolilor materiei prime testate. Pe baza acestor valori, acai este de aprox. are un efect antioxidant de două ori mai puternic decât vitamina C pură și este de aproape trei ori mai eficient decât vitamina E pură. De exemplu, antocianina , care conferă acai culoarea albăstrui-roșiatică, este unul dintre principalii antioxidanți ai plantei care protejează vasele de sânge și inhibă dezvoltarea inflamației în organism.Acai Berry este, de asemenea, bogat în proteine, fibre, vitamine (A, B2, B2, B3, E), minerale și oligoelemente (calciu, fosfor, fier), omega-3 și omega- 6 în acizi grași.Sugestie de utilizareÎn medie, aprox. Se recomandă consumarea a 1-2 lingurițe, amestecate cu smoothie, smoothie, terci, iaurt, suc, dar se poate consuma chiar și cu apă.

Ingrediente: 100% acai
Tara de origine:China
valori nutritionale medii pentru 100 g produs:
Valoare energetica: 2498 kJ/597 kcal
Lipide: 54g
din care acizi grasi saturati: 15g
Carbohidrati: 4,5g
din care zaharuri: 2g
Proteine: 9,8g
Sare: <0,1gValorile nutritionale sunt informative! Valorile trecute pe ambalaj, pot fi diferite de cele prezentate mai sus. Pentru valorile actualizate va rugam sa va adresati Colegilor nostri!
Produse similare