Pudră de Chlorella 100g
Pudră de Chlorella 100g
21,4 Lei 
11,3 Lei
47

Pudră de Chlorella 100g

Datorită numeroaselor sale beneficii, chlorella este astăzi un super-aliment popular în întreaga lume. Conține în cantități mari antioxidanți, vitamine și minerale, fiind totodată o sursă valoroasă de proteine vegetale. Utilizată ca supliment alimentar, poate ajuta la menținerea funcționării normale a organismului, având efecte de întărire a sistemului imunitar și de detoxifiere.
21,4 Lei 
11,3 Lei
Început: 12.03.2024   Sfârșit: 30.04.2024
Discount 47
Economisire 10,1 Lei
Punct bonus: 0,2 Lei
Descriere

Alga chlorella de culoare verde este una dintre cele mai bogate plante din lume în clorofilă. Clorofila are efecte antioxidante, crește nivelul de oxigen în organism și facilitează absorbția nutrienților în celule. De asemenea, are un puternic efect detoxifiant. Chlorella conține o cantitate foarte mare de proteine vegetale (65%), astfel încât este recomandată și vegetarianilor și veganilor. Conține vitaminele B, C și E, numeroase minerale (potasiu, magneziu, calciu, fosfor) și oligoelemente (fier, mangan, zinc). În cazul regimului de slăbire, ajută la inducerea senzației de sațietate și facilitează înlocuirea corespunzătoare a nutrienților. Conținutul său de fibre promovează o funcționare corespunzătoare a intestinelor, îmbunătățind astfel absorbția adecvată a nutrienților și formarea unei flore intestinale benefice.



Sugestie de utilizare



Datorită conținutului său valoros concentrat, se recomandă consumul de chlorella în cantități mici zilnic, ca supliment alimentar. Se recomandă în medie o cantitate de aproximativ 2-3 lingurițe (6-10 g) pe zi, adăugate în smoothie-uri, cereale, iaurt, suc de fructe sau consumate cu apă în sine, deși trebuie să fim pregătiți pentru gustul caracteristic de alge. 


Ingrediente: 100% chlorella
Origine: China
Valoare nutritivă medie la 100 g de produs:
Energie: 1450 kJ/343 kcal
Grăsimi: 2,3 g
din care grăsimi saturate: 0,6 g
Carbohidrați: 13,8 g
din care zaharuri: 0,4 g
Proteine: 65,7 g
Sare: 0,2 g


Datele valorilor nutritive sunt informative! Valorile nutritive actuale pot diferi de cele indicate aici. Vă rugăm să vă interesați de valorile nutritive actuale de la colegii noștri!
Produse similare