O proteină de orez brun este cea mai răspândită sursă de proteine vegetale, deoarece conține un procent extrem de ridicat de proteine, în plus față de una dintre cele mai bune compoziții de aminoacizi. În plus, este ușor de digerat și nu provoacă reacții alergice, astfel încât să poată fi consumat în condiții de siguranță de intolerant la gluten, soia alergică, lactoză și lapte sensibile la proteine, suferinzi de alergii la ouă. Numeroase studii au demonstrat că utilizarea proteinelor derivate din plante, inclusiv proteinebarrizs pentru a acoperi aportul crescut de proteine cerut de sportivi, poate înlocui complet proteinele animale și chiar face digestibilitatea proteinelor de origine vegetală mai ușoară. În plus, pentru cei s dietele vegetariană și vegană, aportul adecvat de proteine este de o importanță capitală, iar proteina din orez brun este, de asemenea, o alegere excelentă.
Proteadele de orez brown este eliminată din conținutul de amidon al orezului prin măcinarea boabelor de orez și apoi prin tratament enzimatic special.
Utilizare sugestie
Proteina de orez brun are un gust ușor dulce, pământesc. Pudră, deși ușor mai zgâriată decât alte proteine vegetale, cu o textură ușor mai granulară. Puteți amestecat într-un smoothie de dimineață, smoothie, medicamente, se agită. Multe feluri de mâncare pot fi fortificate cu proteine de orez brun, astfel încât, de exemplu, puteți face clătite proteice, vafe, se amestecă-le în feluri de mâncare de legume, sau chiar face felii de proteine de casă. În cazul coacerii, aproape orice făină poate fi înlocuită cu o treime cu pudră proteică (de exemplu, prăjitură cu buretele, brioșe, tăiței de linzer, etc.).
Ingrediente: 100% proteina din orez brun
Tara de origine: China
Valori nutritionale medii pentru 100 g produs:
Valoare energetica: 360 kcal (1506 kJ)
Lipide: 2g
din care acizi grasi saturati: 0,7g
Carbohidrati: 3,9g
din care zaharuri: 0,3g
Proteine: 85g
Sare: 0g