Proteina migdale praf  200g
Proteina migdale praf 200g
28,7 Lei

Proteina migdale praf 200g

Proteina de migdale este o sursa de proteina vegetala naturala 100% . Este o sursa perfecta de proteine pentru vegetarieni, vegani si adeptilor unui stil de viata activ si sanatos. Nu contine gluten, lactoza si soia!


Datorita gustului placut de nuci aromate, este unul dintre cele mai gustoase prafuri proteice.

28,7 Lei
Punct bonus: 0,6 Lei
Descriere

În unele locuri, pulberile proteice de origine vegetală sunt mai populare, din care proteină mandula are un gust plăcut și un conținut ridicat de balast O serie de surse de proteine sunt, de asemenea, alergeni (de exemplu, zer, ouă, cazeină, soia), astfel încât consumul lor este interzis pentru mulți, astfel încât acestea sunt disponibile în mod ideal pentru mandula proteină, care, în plus, în mod natural glutene-free is. este între timp din migdale, și, în plus față de proteine valoroase, de asemenea, abundă în calciu, potasiu și magneziu. Utilizare sugestieA proteine de migdale cu un gust plăcut de nucă, fie amestecat cu apă sau lapte vegetal. Acesta poate fi, de asemenea, amestecat în piureuri mic dejun, piureuri, medicamente, shake-uri. Multe feluri de mâncare pot fi fortificate cu proteine de migdale, de exemplu, puteți face clătite proteice, vafe, le puteți amesteca în feluri de mâncare vegetale sau chiar puteți face felii de proteine de casă. În cazul coacerii, aproape orice făină poate fi înlocuită cu o treime cu pudră proteică (de exemplu, prăjitură cu buretele, brioșe, paste linzer etc.).

Tara de origine: China
Valori nutritionale medii pentru 100 g produs:
Valoare energetica: 1537 / 367 kj / kcal
Lipide: 11 g
din care acizi grasi saturati: 1 g
Carbohidrati: 9,5 g
din care zaharuri: 6,3 g
Proteine: 50 g
Sare: 0,01
Valorile nutritionale sunt informative! Valorile trecute pe ambalaj, pot fi diferite de cele prezentate mai sus. Pentru valorile actualizate va rugam sa va adresati Colegilor nostri!
Produse suplimentare
Produse similare