Pudră de proteină din migdale 200 g
Pudră de proteină din migdale 200 g
29,1 Lei

Pudră de proteină din migdale 200 g

Proteina de migdale este o sursă de proteine 100% naturală, o sursă pur vegetală de proteine. Oferă o înlocuire perfectă a proteinelor pentru vegetarieni, vegani și cei care duc un stil de viață activ și sănătos. Fără gluten, lactoză și soia!
Datorită gustului său plăcut de nucă, este una dintre cele mai delicioase pulberi proteice vegetale.
29,1 Lei
Punct bonus: 0,6 Lei
Descriere
Practicile cu pulberi proteice de origine vegetală câștigă din ce în ce mai multă popularitate, iar printre ele se evidențiază proteina de migdale datorită gustului său plăcut și conținutului ridicat de fibre. Multe surse de proteine sunt în același timp alergene (cum ar fi proteina din zer, ouăle, cazina, soia), ceea ce înseamnă că consumul lor este interzis pentru mulți oameni. Proteina de migdale este o opțiune ideală pentru aceștia, fiind, de asemenea, natural fără gluten. Proteina de migdale este obținută în întregime din migdale și este bogată în proteine valoroase, calciu, potasiu și magneziu.

Instrucțiuni de utilizare

Datorită gustului său plăcut de nuci, proteina de migdale poate fi consumată simplă cu apă sau lapte vegetal. De asemenea, poate fi amestecată în smoothie-uri de dimineață, băuturi cu fructe, budinci sau shake-uri. Multe preparate pot fi îmbogățite cu proteina de migdale, cum ar fi clătitele proteice, gofrele, piureurile de legume, și este, de asemenea, un ingredient excelent pentru prepararea de batoane proteice casnice. La coacere, proteina de migdale poate înlocui parțial făina (de exemplu, pentru blat de tort, muffins, prăjituri linzer etc.).

Origine: China
Valoarea nutrițională medie per 100 g de produs:
Energie: 1537 / 367 kj / kcal
Grăsimi: 11 g
din care grăsimi saturate: 1 g
Carbohidrați: 9,5 g
din care zaharuri: 6,3 g
Proteine: 50 g
Sare: 0,01 g

Informațiile despre valoarea nutrițională sunt cu titlu informativ! Valorile nutriționale actuale de pe ambalaj pot fi diferite. Vă rugăm să solicitați informații despre valorile nutriționale actuale la colegii noștri!
Produse suplimentare
Produse similare