Taró originară din Asia și Oceania, este considerată una dintre cele mai vechi culturi, dar acum este o planta a caror rădăcină și frunze s-au raspandit la nivel mondial. O plantă importantă de lungă durată parte a folclorului chinez, consumată în timpul ceremoniilor, se credea că planta a avut un efect bun asupra vederii.
Rădăcina taró conține potasiu bogat în nutrienți, calciu, magneziu și fosfor, vitaminele C, B și E și conținut valoros de fibre. Tulpina sa este consumată în mai multe moduri, coapte și fierte, în principal preparate ca un garnna. Tuberculii săi sunt, de asemenea, transformați în făină, care este în mod natural fără gluten, astfel încât pentru cei care trăiesc un stil de viață fără gluten, o altă alternativă de făină la dieta lor. Cu un gust ușor pământesc și plăcut, este excelent pentru asocierea cu alte făini fără gluten.
Sugestie de utilizare
La prepararea alimentelor fără gluten, acesta poate fi utilizat pentru a înlocui utilizarea de porumb și alte surse de amidon în îngroșarea supelor și sosurilor și a felurilor de mâncare gătite. La paste, ajută la evitarea unei structuri care se prăbușește, astfel încât să puteți amesteca cu alte făini fără gluten pentru a obține o consistență mai bună.
Greutate neta: 500 g
Ingrediente:praf taro 10%
Tara de origine:Republica Populara China
Valor nutritionale medii pentru 100g
Valoare energetica: 1382 kJ / 330 kcal
Lipide: 18 g
- din care acizi grasi saturati: 7 g
Carbohidrati: 43 g
- din care zaharuri: 55 g
Proteine: 13 g
-Sare: 0,028 g
Valorile nutritionale sunt informative! Valorile trecute pe ambalaj, pot fi diferite de cele prezentate mai sus. Pentru valorile actualizate va rugam sa va adresati Colegilor nostri!