Sare de Himaja, alb 1000g / 1kg
Sare de Himaja, alb 1000g / 1kg
6,7 Lei

Sare de Himaja, alb 1000g / 1kg

Cantitatea adecvată și calitatea aportului de sare sunt foarte importante pentru organizația noastră. Una dintre cele mai bune alternative este Sarea de Himalaya cu un conținut ridicat de minerale (sarea de Himalaya), care este potrivită pentru gătit, coacere sau chiar ca sare de baie.
6,7 Lei
Punct bonus: 0,1 Lei
Descriere

DescriereSarea din Himalaya consumată astăzi are o vechime de 250 de milioane de ani. Mările antice din jurul lanțurilor Himalaya s-au deshidratat și, ca urmare a ridicării munților, stratul de sare exploatat astăzi s-a apropiat de suprafața pământului. Stratul de sare adânc de aprox. 400-600 m se găsește în forma sa naturală, protejat de efectele nocive asupra mediului din lumea de astăzi. Sarea nu sunt expusă la nicio prelucrare industrială dăunătoare în timpul exploatării și prelucrării, de ex. curățare, decolorare; nu conține aditivi, de ex. agent antiaglomerant. Conținutul său de minerale și oligoelemente este de neegalat.Recomandare de utilizare a sării de HumalajaSarea Himalaya poate fi folosită pentru aromatizare la coacere și gătit, în aceleași proporții ca sărurile tradiționale. Este recomandabil să o adăugați la mâncare la sfârșitul coacerii și al gătitului pentru a-și păstra conținutul complet de minerale. Este, de asemenea, potrivită pentru băi de sare exterioare și băi de picioare.Sare albă de Himalaja Balance Food 1000 g preț: .

Greutate netă: 1000 g

Ingrediente: sare albă de Himaja 100%

Loc de proveniență: Pakistan


Valori medii nutriționale în 100 g de produs:

- Energie: 0 kJ /0 kcal
- Grăsimi:0 g
- din care acizi grași saturați: 0g
- Carbohidrați:0 g
- din care zahăr: 0 g
- Proteine: 0 g
- Fibre: 0 g
- Sare: 99 g

Informațiile nutriționale sunt doar cu titlu informativ! Valorile nutriționale reale de pe ambalaj pot diferi de cele indicate aici. Vă rugăm să întrebați despre valorile nutriționale actuale la colegii noștri!
Produse similare