Praf de lapte de cocos Balance Food 250 g - (vegan, fără cazeină)
Praf de lapte de cocos Balance Food 250 g - (vegan, fără cazeină)
15,9 Lei

Praf de lapte de cocos Balance Food 250 g - (vegan, fără cazeină)

Praful din laptele de cocos este un produs concentrat fabricat din nucă de cocos, fiind alegerea perfectă pentru o dietă vegană fără lactoză, fără proteine din lapte. Amestecat cu apă, praful din laptele de cocos poate fi consumat rapid și ușor ca lapte de cocos sau utilizat la prepararea alimentelor noastre.

15,9 Lei
Punct bonus: 0,3 Lei
Descriere

Recomandare de utilizare a prafului de lapte de cocosA kókusztej víztartalmának kivonásával készült, por állagú, koncentrált kókusz készítmény. Rendkívül praktikus termék, hiszen a por állagnak köszönhetően egyszerűbben tárolható, bárhol bármikor könnyen felhasználható. Ízlésnek vagy a felhasználás módjától függő mennyiségű vízzel újra hidratálható, az így kapott kókusztejjel főzelékek, levesek, mártások és raguk gazdagíthatóak, de desszertekben is teljesen kiválthatjuk vele az állati eredetű tej használatát. Porként közvetlenül is adhatjuk kávéhoz, kakaóhoz, turmixokhoz, shakekhez. 

Un preparat sub formă de praf concentrat de cocos, realizat prin extragerea conținutului de apă din laptele de cocos. Este un produs extrem de practic, deoarece pudra este mai ușor de depozitat datorită texturii sale și ușor de utilizat oriunde, oricând. Poate fi rehidratat cu o cantitate de apă în funcție de gust sau modul de utilizare, laptele de nucă de cocos rezultat poate fi folosit pentru îmbogățirea sosurilor de legumelor, supelor, sosurilor și tocanelor, dar poate înlocui complet utilizarea laptelui animal în deserturi. Poate fi adăugat direct sub formă de pulbere la cafea, cacao, smoothie-uri, shake-uri.Praf din lapte de cocos Balance Food 250g preț: .
Greutate netă: 250 g

Ingrediente: lapte de cocos, praf cremă (maltodextrin, amidon modificat)
Loc de proveniență: Malaezia
Păstrare: Loc uscat, răcoros!Valori medii nutriționale în 100 g de produs:

- Energie: 3700 kJ / 641 kcal
- Grăsimi: 51,2 g
- din care acizi grași saturați: 48,3 g
- Carbohidrați: 38,5 g
- din care zahăr: 12,4 g
- Preoteine: 6,5 g
- Sare: 166,6 mg


Informațiile nutriționale sunt doar cu titlu informativ! Valorile nutriționale reale de pe ambalaj pot diferi de cele indicate aici. Vă rugăm să întrebați despre valorile nutriționale actuale la colegii noștri!
Produse similare