Balance Food Pulbere de lapte de cocos 250g
Balance Food Pulbere de lapte de cocos 250g
19,0 Lei

Balance Food Pulbere de lapte de cocos 250g

Praful de lapte de cocos este un produs concentrat obținut din nucă de cocos, care este fără lactoză, fără proteine din lapte și reprezintă o alegere perfectă pentru o alimentație vegană. Praful de lapte de cocos poate fi consumat rapid și ușor ca lapte de cocos, prin amestecarea cu apă, sau poate fi folosit în prepararea alimentelor noastre.

19,0 Lei
Punct bonus: 0,4 Lei
Descriere

Sugestie de utilizare a laptelui de cocos sub formă de pudră:


Laptele de cocos sub formă de pudră este un produs concentrat obținut prin extragerea conținutului de apă din cocos. Este un produs extrem de practic, deoarece datorită formei de pudră poate fi mai ușor depozitat și utilizat oriunde și oricând. Poate fi rehidratat cu cantități variabile de apă în funcție de gust sau modul de utilizare, iar cu laptele de cocos obținut astfel se pot îmbogăți diverse preparate precum legumele în sos, supele, sosurile și tocanițele, iar în deserturi poate înlocui complet laptele de origine animală. De asemenea, poate fi adăugat direct ca pudră în cafea, cacao, smoothie-uri și shake-uri.




Greutate netă: 250 g
Ingrediente: lapte de cocos, pudră de cremă (maltodextrină, amidon modificat)
Origine: Malaezia
Depozitare: Într-un loc uscat și răcoros!

Valori nutriționale medii per 100 ml de produs:

Energie: 3700 kJ / 641 kcal
Grăsimi: 51,2 g
- din care acizi grași saturați: 48,3 g
Carbohidrați: 38,5 g
- din care zahăr: 12,4 g
Proteine: 6,5 g
Sare: 166,6 mg
Datele privind valorile nutriționale sunt informative! Valorile nutriționale reale de pe ambalaj pot diferi de cele indicate aici. Vă rugăm să solicitați informații cu privire la valorile nutriționale actuale de la colegii noștri!
Produse similare