Kara Cremă de cocos UHT 200 ml
Kara Cremă de cocos UHT 200 ml
4,8 Lei

Kara Cremă de cocos UHT 200 ml

Crema de nucă de cocos Kara este fabricată din 99,9% nucă de cocos pură! Fără lactoză, fără gluten, fără soia, fără adaos de zahăr, arome, conservanți și coloranți, poate fi inclus în stilul de viață vegan și paleo. Datorită gustului său plăcut și a texturii cremoase mătăsoase, este un plus perfect pentru multe feluri de mâncare. Putem face cu ușurință spumă din ea și o putem consuma și ca lapte de cocos atunci când este diluat!

4,8 Lei
Punct bonus: 0,1 Lei
Descriere

Descriere



Calitatea excelentă a produselor de nucă de cocos Kara constă în prospețimea lor și nivelul ridicat de tehnologie de producție. Nucile de cocos fără OMG dintr-o sursă durabilă sunt procesate în câteva ore de la recoltare și apoi conservate folosind tehnologia UHT. Fabrica de procesare Kara este conformă cu mai multe acreditări internaționale (FSSC 22000 - Certificat al sistemului de siguranță alimentară, Halal, Koser, SA - Social Accountability 8000), asigurând astfel condiții de calitate și etice în fabrica lor.



Frișca de nucă de cocos Kara UHT conține 99,9% cremă de nucă de cocos. Nu conține gluten, lactoză și soia și nu conține zahăr sau aditivi. Este mai grasă decât crema obișnuită de nucă de cocos, deci are o serie de avantaje față de ele, cum ar fi o experiență gustativă mai caracteristică, spumare mai ușoară și se poate obține din ea mai mult lapte de nucă de cocos.




    • Fără lactoză & Fără gluten & Fără colesterol

 

    • Fără grăsimi trans

 

    • Nu conține zahăr adăugat

 

    • Fără conservanți, arome și coloranți

 

    • Produs Vegan




Recomandare de utilizare a cremei de cocos:



Crema de nucă de cocos poate înlocui complet utilizarea smântânii, astfel încât să putem face mai cremoase sosuri de legume, supe cremă, sosuri, tocănițe, piureuri și shake-uri într-un mod 100% vegetal. Crema de nucă de cocos poate fi bătută într-o spumă perfectă, așa că o folosim pentru deserturi (prăjituri, creme în pahar etc.), dar este, de asemenea, un supliment indispensabil la ciocolata fierbinte și cafea! Se poate dilua cu apă pentru a face lapte de cocos.



Cremă de cocos Kara UHT 200ml preț: .



Volum net: 200 ml

Ingrediente: cremă naturală de cocos 99,9 %, stabilizatori (gumă de xantan E415, gumă de guar E412, caragenan E407)
Loc de proveniență: Indonezia
Păstrare: Loc uscat, răcoros! După deschidere se va păstra la frigider și se va consuma în 3 zile!
Se va agita înainte de consumare!
Expiră la data indicată pe cutie.


Valori medii nutriționale în 100 ml de produs:

Energie: 1033 kJ / 247 kcal
Grăsime: 25,6 g
- din care acizi grași saturați: 22,9 g
Carbohidrați: 1,7 g
- din care zahăr: 1,7 g
Proteine: 2,3 g
Sare: 31,8 mg


Informațiile nutriționale sunt doar cu titlu informativ! Valorile nutriționale reale de pe ambalaj pot diferi de cele indicate aici. Vă rugăm să întrebați despre valorile nutriționale actuale la colegii noștri!

Produse similare