Trapa, Cortados selecție desert, fără zahăr, (sin azúcar) 142g
Trapa, Cortados selecție desert, fără zahăr, (sin azúcar) 142g
24,0 Lei

Trapa, Cortados selecție desert, fără zahăr, (sin azúcar) 142g

Trapa, bomboane fără zahăr din ciocolată spaniolă de calitate, în 6 arome diferite, îndulcite cu stevie și maltitol. Praliné cu alune însoțit de un minunat cremă albă de alune, ciocolată neagră cu 70% cacao într-un strat subțire de cremă de lapte, cremă intensă de cacao înmuiată în ciocolată cu lapte, praliné cu alune acoperit cu ciocolată cu lapte, cremă de ciocolată cu cafea învelită în ciocolată cu lapte crocantă, precum și o selecție de bomboane cu ciocolată albă cu zmeură.

Produs fără gluten și fără ulei de palmier, îndulcit cu îndulcitori!

Fabrica de ciocolată spaniolă Trapa produce ciocolată de calitate remarcabilă încă din 1891. În oferta lor de produse, pe lângă ciocolata tradițională premium neagră și de lapte, se găsește și o gamă largă de ciocolate cu diferite arome, precum și ciocolată fără zahăr.
24,0 Lei
Punct bonus: 0,5 Lei
Descriere
Greutate netă: 142 g

Ingrediente: Îndulcitori (maltitol, stevia), grăsimi și uleiuri vegetale (ulei de cocos, de floarea-soarelui și de măsline), masă de cacao, unt de cacao, zer, pudră de cacao cu conținut ridicat de grăsime, lapte integral praf, pastă de alune, lapte degresat praf, mure uscate, emulgator (lecitină de soia) și arome.
Alergeni: Lapte, soia, alune. Poate conține urme de lapte și nuci!

Origine: Spania

Se păstrează într-un loc uscat și răcoros, ferit de lumina soarelui.
Temperatura optimă de consum între 14 și 21 °C.
Calitatea se menține până la data indicată pe ambalaj (zi/lună/an).

Valori nutriționale medii per 100 g produs:

Energie: 1999 kJ / 483 kcal
Grăsimi: 35 g
- din care grăsimi saturate: 23 g
Carbohidrați: 52 g
- din care zaharuri: 8 g
- din care polioli: 42 g
Proteine: 5 g
Sare: 0,16 g

Valorile nutriționale sunt informative! Valorile nutriționale reale pot să difere de cele prezentate aici. Pentru informații actualizate cu privire la valorile nutriționale, vă rugăm să întrebați colegii noștri!
Produse similare