Trapa, Cortados selecție de deserturi, Creación, 115g

Seleția Creation este o cutie de bomboane ce conține 4 arome diferite, oferind o alternativă perfectă la ciocolata tradițională. Bomboanele cu alune, zmeură și pistacii oferă o experiență gustativă excelentă consumatorului. În plus, produsul este o alegere excelentă și pentru persoanele cu diete speciale, datorită lipsei de gluten și ulei de palmier.

Fabrica de ciocolată spaniolă Trapa produce ciocolată de înaltă calitate încă din 1891. În gama lor de produse, pe lângă ciocolatele tradiționale premium din lapte și neagră, găsiți și o varietate largă de ciocolate cu diferite arome, precum și opțiuni fără zahăr.
18,9 Lei
Punct bonus: 0,4 Lei
Descriere
Greutate netă: 115 g

Ingrediente: Zahăr, grăsimi și uleiuri vegetale (cocos, floarea-soarelui și ulei de măsline), masă de cacao, unt de cacao, lapte integral praf, pastă de alune (2,9%), lapte degresat praf, pastă de pistacii (1,9%), pulbere de fructe de pădure sălbatice (capsuni, afine, zmeură, soc, coacăze negre, sfeclă), maltodextrină (porumb), zaharoză, glucoză, acid citric, zmeură uscată, bucăți de bomboane, bicarbonat de sodiu, unt, emulsifiant (lecitină de soia) și arome.
Alergeni: Lapte, soia, alune, pistacii. Poate conține urme de lapte și nuci!

Origine: Spania

A se păstra într-un loc uscat și răcoros, ferit de lumina soarelui.
Temperatura optimă de consum între 14-21 °C.
Calitatea este garantată până la data menționată pe ambalaj (zi/lună/an).

Valori nutriționale medii per 100 g produs:

Energie: 2260 kJ / 541 kcal
Grăsimi: 32 g
- din care acizi grași saturați: 21 g
Carbohidrați: 59 g
- din care zaharuri: 58 g
Proteine: 4,2 g
Sare: 0,27 g

Informațiile nutriționale sunt de orientare! Valorile nutriționale actuale indicate pe ambalaj pot diferi de cele menționate aici. Vă rugăm să vă informați despre valorile nutriționale actuale de la colegii noștri!
Produse similare