Trapa, Selecție de desert Cortados, Clásicos, 115g
Trapa, Selecție de desert Cortados, Clásicos, 115g
18,9 Lei

Trapa, Selecție de desert Cortados, Clásicos, 115g

Trapa bomboane rafinate din ciocolată spaniolă de calitate, în 4 arome diferite. Bomboane de ciocolată cu lapte și pralină de cafea, bomboane de ciocolată cu lapte și pralină de portocală, bomboane de ciocolată cu lapte crocantă și pralină de lămâie, precum și bomboane de ciocolată cu lapte umplute cu pralină de alune.

Produs fără gluten și fără ulei de palmier!

Fabrica de ciocolată spaniolă Trapa produce ciocolată de calitate superioară încă din 1891. În oferta lor se găsesc ciocolate tradiționale premium, atât cu lapte, cât și cu amestec de cacao, alături de o gamă largă de ciocolate cu diferite arome, inclusiv ciocolate fără zahăr.
18,9 Lei
Punct bonus: 0,4 Lei
Descriere
Neto greutate: 115 g

Ingrediente: Zăhar, grăsimi și uleiuri vegetale (cocos, floarea-soarelui și ulei de măsline), pastă de cacao, unt de cacao, zer, lapte integral praf, pastă de arahide (4,4%), lapte degresat praf, orez extrudat (făină de orez, făină de porumb, sare), unt, emulsifiant (lecitină de soia) și arome.

Alergeni: Lapte, soia, arahide. Poate conține urme de lapte și nuci!

Origine: Spania

A se păstra într-un loc uscat și răcoros, ferit de lumina soarelui. Temperatura optimă de consum între 18-21 °C. Calitatea se menține până la data indicată pe ambalaj (zi/lună/an).

Valori nutriționale medii per 100 g produs:

Energie: 2267 kJ / 543 kcal
Grăsimi: 32 g
din care grăsimi saturate: 19 g
Carbohidrați: 60 g
din care zaharuri: 58 g
Proteine: 4,4 g
Sare: 0,24 g

Datele nutriționale sunt informative! Valorile nutriționale actuale pot diferi de cele indicate aici. Vă rugăm să vă informați despre valorile nutriționale actuale la colegii noștri!
Produse similare