Semolină de in 250 g
Semolină de in 250 g
3,8 Lei

Semolină de in 250 g

Semincile de in sunt o sursă bogată de fibre, uleiuri și alte nutrienți valoroși. Pentru vegani și persoanele sensibile la ouă, semințele de in sunt o excelentă înlocuire a ouălor în prepararea diferitelor tipuri de aluaturi.
3,8 Lei
Punct bonus: 0,1 Lei
Descriere
Descriere

Fulgi de in sunt un produs obținut prin presarea și măcinarea ușoară a semințelor de in, care expune în mod eficient substanțele nutritive valoroase conținute în in. Astfel, prin consumul de fulgi de in, organismul nostru beneficiază de fibre utile, proteine, acizi grași esențiali și minerale. Acizii grași esențiali sunt substanțe indispensabile organismului nostru, dar pe care acesta nu le poate produce, astfel că trebuie să le înlocuim prin alimentație.

Sugestii de utilizare a fulgilor de in

Fulgii de in pot fi consumați în musli, în terciul de dimineață sau amestecați în smoothie-uri. Îi puteți adăuga în aluaturile pentru prăjituri, pâine și produse de patiserie, dar se pot potrivi și în chiftele, umpluturi sau chiar pentru a da o crustă. Fulgii de in reprezintă o alternativă excelentă la ouă în bucătăria vegană și fără ouă. Pot înlocui cu succes ouăle în diverse aluaturi care se prepară în mod obișnuit cu ouă (linzer, cozonac, muffin, etc.). Pentru aceasta, amestecați o lingură de fulgi de in cu trei linguri de apă și lăsați să stea câteva minute până când amestecul își schimbă ușor consistența și devine "gelat". Adăugați această compoziție în aluatul pregătit.

Greutate netă: 250 g

Ingrediente: fulgi de in

Origine: UE

Valori nutriționale per 100 g de produs:

Energie: 563 kcal
2365 kj
Grăsimi: 42 g
- din care acizi grași saturate: 3,7 g
Carbohidrați: 27,9 g
- din care zaharuri: 1,5 g
Proteine: 18,3 g
Sare: 0,1 g

Informațiile nutriționale sunt doar informative! Valorile nutriționale reale pot fi diferite față de cele menționate aici. Vă rugăm să vă interesați de valorile nutriționale actuale la Serviciul Clienți!
Produse similare