Tărâțe de ovăz 500 g
Tărâțe de ovăz 500 g
5,8 Lei

Tărâțe de ovăz 500 g

A zabkorpa magas rosttartalmának köszönhetően hozzájárul a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz. Változatosan felhasználható, így a zabkorpa tökéletes megoldás, ha egy kis plus rostot szeretnénk csempészni ételünkbe.
5,8 Lei
Punct bonus: 0,1 Lei
Descriere
Descriere

Tărâțele de ovăz sunt parte din coaja de ovăz îndepărtată în timpul procesării ovăzului și conțin numeroase substanțe utile. Fibrele alimentare, mineralele și vitaminele sunt prezente în cantități semnificative în tărâțele de ovăz, contribuind astfel la o alimentație sănătoasă. Fibrele alimentare conferă, de asemenea, o senzație rapidă de sațietate, ceea ce facilitează alimentația persoanelor aflate la dietă. Fibrele au un efect benefic asupra sistemului digestiv, fiind un excelent detoxifiant.

Sugestii de utilizare a tărâțelor de ovăz

Tărâțele de ovăz pot fi amestecate în musli, granola făcută în casă, sau pot fi folosite pentru a pregăti terci. Pot fi adăugate în compoziția checurilor, biscuiților, a aluatului pentru produse de patiserie și pâine. Pot fi amestecate în umpluturi, chiftele sau chiar folosite pentru a panea.

Greutate netă: 500 g

Ingrediente: tărâțe de ovăz

Origine: UE

Valori nutriționale medii per 100 g de produs:

- Energie: 1515 kJ / 362 kcal
- Grăsimi: 7,1 g
- din care grăsimi saturate: 0,2 g
- Carbohidrați: 45,3 g
- din care zaharuri: 0,9 g
- Proteine: 17,5 g
- Fibre: 23,1 g
- Sare: 0,1 g

Informațiile nutriționale sunt de natură informativă! Valorile nutriționale actuale pot diferi de cele indicate aici. Vă rugăm să solicitați informații actualizate privind valorile nutriționale la serviciul nostru de relații cu clienții!
Produse similare