Sare de Himalaya, roz, fină, 1000g/1kg.
Sare de Himalaya, roz, fină, 1000g/1kg.
3,8 Lei

Sare de Himalaya, roz, fină, 1000g/1kg.

Sarea Himalaya pe care o consumăm astăzi are o vechime de peste 250 de milioane de ani. Ea s-a format în timpul uscării oceanelor preistorice din jurul lanțurilor muntoase Himalaya și, odată cu ridicarea masivului, a devenit mai apropiată de suprafață și accesibilă pentru exploatare. Stratul de sare se găsește în mod natural la adâncimi de aproximativ 400-600 de metri, fiind protejat de impactul negativ al mediului modern.

Exploatarea și procesarea sării Himalaya nu implică niciun proces industrial dăunător, cum ar fi curățarea sau înălbirea. Nu conține aditivi, precum anticoagulante. De aceea, are o culoare roz caracteristică și este extrem de bogată în minerale și oligoelemente. Conform unor studii, poate conține chiar și până la 84 de minerale diferite.

Sarea Himalaya poate fi utilizată în aceeași proporție ca și sarea obișnuită în gătit, coacere și pentru a condimenta mâncărurile. Se recomandă adăugarea ei la finalul preparării mâncărurilor pentru a păstra conținutul complet de minerale.

În plus, sarea Himalaya poate fi folosită și extern. Putem pregăti băi de sare sau băi de picioare cu ea, care pot ajuta la înmuierea și relaxarea pielii.
3,8 Lei
Punct bonus: 0,1 Lei
Produse similare