Balance Food Sare fin, roz de Himalaya 1000 g / 1 kg
Balance Food Sare fin, roz de Himalaya 1000 g / 1 kg
5,3 Lei

Balance Food Sare fin, roz de Himalaya 1000 g / 1 kg

Cantitatea și calitatea potrivită a aportului de sare este foarte important pentru organismul nostru. Una dintre cele mai bune alternative este conținutul ridicat de minerale de sare roz de himalaya (sare Himalaya), care este potrivit pentru gătit, coacere sau chiar sub formă de sare de baie.
5,3 Lei
Punct bonus: 0,1 Lei
Descriere
Sarea din Himalaya consumată astăzi are o vechime de 250 de milioane de ani. Mările antice din jurul lanțurilor Himalaya au devenit deshidratate, iar ca urmare a înălțării munților, stratul de sare extras astăzi s-a apropiat mai mult de suprafața pământului. Stratul de sare aflat la o adâncime de aprox. 400-600 m se găsește în forma sa naturală, protejat de efectele nocive asupra mediului din lumea de azi. Nu sunt expuse formelor de prelucrare industrială dăunătoare în timpul exploatării și procesării lor, de ex. curățare, albire; nu conțin aditivi, de ex. agenți de omogenizare. Acest lucru se datorează culorii sale roz deosebite și a conținutului de minerale și oligoelemente inegalabile. Conform unor cercetări, acesta conține 84 de minerale diferite.
Recomandare de utilizare a sării de Himalaya

Sarea de Himalaya poate fi folosită pentru aromatizare la coacere și gătit, în aceleași proporții cu sărurile tradiționale. Este indicat să-l adăugați la mâncare la sfârșitul coptului și a gătitului pentru a-și păstra întregul conținut de minerale. De asemenea, este potrivit ca uz extern pentru băi cu sare și băi pentru picioare.

Greutate netă: 1000 g

Ingrediente: Sare fin, roz de Himalaya

Locul de origine: Pákistán
Valoarea nutrițională medie în 100 g de produs:

- Energie: - kJ / - kcal
    - Grăsimi: - g
               - din care acizi grași saturați: - g
    - Carbohidrați: - g
               - din care zaharuri: - g
    - Proteine: - g
    - Fibre: - g
    - Sare: - g

Datele valorilor nutriționale au caracter informativ! Valorile nutriționale actuale de pe ambalaj pot diferi de cele menționate aici. Vă rugăm să cereți informații Colegilor noștri despre valorile nutriționale actuale!
Produse similare