Descriere
Tărâța de grâu este un produs secundar obținut în urma măcinării boabelor de grâu, care conține coajă de cultură, particulele de germeni, boabele de aleuron (proteine) și puțină făină aderentă.
Recomandare de utilizare a tărâței de grâu
Tărâța de grâu putem îmbogăți diverse paste sărate și dulci (de ex. pâine, briose etc.). De asemenea, poate fi consumat amestecat cu muesli pentru micul dejun, diverse terci și iaurt.
Greutate netă: 500 g
Ingrediente: Tărâțe de grâu
Locul de origine: -
Valoarea nutrițională medie în 100 g de produs:
- Energie:1425 kJ /342 kcal
- Grăsimi: 4 g
- din care acizi grași saturați:0,9 g
- Carbohidrați: 39,1 g
- din care zaharuri: 7 g
- Proteine: 15 g
- Fibre: 44,7 g
- Sare: 0,025 g
Datele valorilor nutriționale au caracter informativ! Valorile nutriționale actuale de pe ambalaj pot diferi de cele menționate aici. Vă rugăm să cereți informații Colegilor noștri despre valorile nutriționale actuale!
Údaje parametrů se nahrávají!