Balance Food Făină de teff 500 g
Balance Food Făină de teff 500 g
14,5 Lei

Balance Food Făină de teff 500 g

Sos din legume proaspete, accesoriul deosebit al salatelor, fripturilor, sen.... Ingrediente: ardei roșu proaspăt, pireu de roșii, ceapă, morcovi, usturoi, sare, zahăr. Greutate netă: 300 grame Depozitare:loc uscat, răcoros
14,5 Lei
Punct bonus: 0,3 Lei
Descriere
Planta teff (Eragrostis tef), în limba maghiară ,,tőtippan”, este originară din Etiopia, unde semințele sale valoroase au fost cultivate și consumate de mai bine de 5.000 de ani. Până în zilele noastre, este considerat un aliment de bază, consumat în principal sub formă de terci sau pâine făcută din făina sa. Teff este cereala cu cel mai mic bob din lume, 150 boabe de semințe de teff este egal cu greutatea a 1 boabă de grâu. În ciuda dimensiunilor mici, este un aliment cu adevărat hrănitor, cu conținut ridicat de minerale și vitamine și este natural fără gluten, ceea ce o face o alternativă excelentă pentru persoanele sensibile la gluten. Este, de asemenea, o sursă excelentă de nutrienți pentru vegani.
Recomandare de utilizare a făinii de teff

Făina de teff este o alternativă excelentă pentru făină fără gluten, cu un gust plăcut, ușor de nucă. Poate fi utilizat în mod variat pentru a face pâine și produse de patiserie, pișcoturi, aluaturi linzer și alte paste săratei și dulci, chiar și individual, dar merită să amestecați cu alte făini pentru a obține o consistență mai bună a aluatului. Îl putem folosi pentru a prepara mâncarea tradițională etiopiană pentru pâine, injera, care este un aluat subțire de clătite care se mănâncă umplut cu legume și carne.

Greutate netă: 500 g

Ingrediente: Făină de teff

Locul de origine: -

Valoarea nutrițională medie în 100 g de produs:

- Energie: 1340 kJ / 320 kcal
    - Grăsimi: 2 g
               - din care acizi grași saturați: 0,7 g
    - Carbohidrați: 62,7 g
               - din care zaharuri: 5,4 g
- Proteine: 11,8 g
- Fibre: 7,6g
- Sare: 0 g

Datele valorilor nutriționale au caracter informativ! Valorile nutriționale actuale de pe ambalaj pot diferi de cele menționate aici. Vă rugăm să cereți informații Colegilor noștri despre valorile nutriționale actuale!
Produse similare